Udnyt bilen bagagerum 100% i din Cupra Born elbil

Cupra Born er blevet en utrolig populær elbil i Danmark, vi har selvfølgelig derfor også fået lavet unikke rejsetasker til denne bils bagagerum, så du kan udnytte hver eneste cm og pakke 100% effektivt.

Cupra Born er en elektrisk bil fra det spanske bilmærke Cupra.
Den er baseret på Volkswagens MEB-platform, som også anvendes til Volkswagen ID.3, ID.4 Og Skoda Enyaq.

Cupra Born har et sportsligt og dynamisk design med skarpe linjer og markante detaljer. Bilen er kompakt og hatchback-agtig i sin form, hvilket gør den velegnet til bykørsel. Den er dog stadig rummelig nok til at imødekomme hverdagens behov.

Med hensyn til ydeevne tilbyder Cupra Born forskellige motor- og batterikonfigurationer. Den er tilgængelig i både baghjulstræk og firehjulstræk, afhængigt af varianten. Topmodellen har en motor på 231 hk (170 kW), der giver imponerende præstationer og accelerationsmuligheder. Rækkevidden kan variere afhængigt af batteristørrelsen, men Cupra Born har en forventet rækkevidde på op til omkring 420 km (WLTP-cyklus).

Se vores unikke rejsetasker til Cupra Born herunder:

2.130,00 kr. inkl. moms

Rejsetaskerne er fordelt over disse 3 tasker:

2.290,00 kr. inkl. moms

Rejsetaskerne er fordelt over disse 4 tasker:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler

Hjælp