Pak din Audi Q4 E-Tron med vores rejsetasker

Q4 e-tron findes i to versioner: Q4 E-Tron SUV og Q4 Sportback E-Tron.

Begge versioner er designet med en moderne og aerodynamisk profil og har et rummeligt interiør med plads til både passagerer og bagage.

Vores unikke rejsetasker er designet præcis til bilens bagagerum, så du udnytter pladsen 100% og kan pakke op til 30% mere end du normalt kan i bilens bagagerum.

Se vores varianet herunder eller læs endnu om Audi Q4 E-Tron nedenfor.

2.770,00 kr. inkl. moms

Rejsetaskerne er fordelt over disse 5 tasker:

2.770,00 kr. inkl. moms

Rejsetaskerne er fordelt over disse 5 tasker:

Audi Q4 e-tron er en elbil fra den tyske bilproducent Audi. Det er en kompakt SUV, der blev introduceret i 2021 som en del af Audis e-tron-serie af elektriske køretøjer. Q4 e-tron er baseret på Volkswagens modulære elektriske MEB-platform, som også bruges til andre elbiler fra Volkswagen Group.

Når det kommer til ydeevne, har Q4 e-tron forskellige motor- og batterikonfigurationer. Den mest almindelige konfiguration er en baghjulstrukket model med en elektrisk motor på bagakslen og et batteri med en kapacitet på omkring 82 kWh, hvilket giver en rækkevidde på op til omkring 450 kilometer (WLTP-cyklus). Der er også en variant med quattro-firehjulstræk, der har en ekstra motor på forakslen og dermed giver bedre trækkraft og stabilitet.

Q4 e-tron har også hurtigopladningskapacitet og kan oplades ved højere effekter på kompatible ladestationer, hvilket gør det muligt at tilføje betydelig rækkevidde på kort tid.

Interiøret i Q4 e-tron er moderne og avanceret med et digitalt instrumentpanel og en berøringsskærm til infotainment-systemet. Der er også forskellige avancerede førerassistentsystemer og sikkerhedsfunktioner tilgængelige, såsom adaptiv fartpilot, vognbaneassistent og nødbremsesystem.

Audi Q4 e-tron er en del af Audis engagement i at udvide deres elektriske bilportefølje og bidrage til overgangen til mere bæredygtig mobilitet. Det er en spændende tilføjelse til markedet for elektriske biler og giver en kombination af praktisk SUV-design, moderne teknologi og elektrisk ydeevne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler

Hjælp