Rejsetasker til VW ID.BUZZ op til 13 tasker

VW ID.BUZZ er en elektrisk minibus fra Volkswagen, som bygger på den samme MEB-platform som den elektriske hatchback VW ID.3 og den elektriske SUV VW ID.4.

Ifølge Volkswagen kan ID.BUZZ køre op til 400 km på en enkelt opladning af batteriet. Det er også muligt at oplade bilen til 80% på omkring 30 minutter ved brug af en hurtiglader.

Bagagerummet i ID.BUZZ vil have en kapacitet på op til 430 liter, men dette kan øges yderligere ved at folde sæderne ned. I de fleste konfigurationer vil der være plads til op til 8 passagerer.

ID.BUZZ vil være udstyret med en række avancerede teknologier, herunder VW’s nyeste infotainment-system, der er baseret på stemmegenkendelse og berøringskontroller. Der vil også være mulighed for at tilføje ekstra sikkerhedsfunktioner som adaptiv fartpilot, blindspot overvågning og bakkamera.

VW ID. BUZZ EV 2022+ Rejsetasker 7 stk.

VW ID. BUZZ EV 2022+ Rejsetasker 13 stk.

3.980,00 kr. inkl. moms

Rejsetaskerne er fordelt over disse 7 tasker:

Derudover vil ID.BUZZ have en unik retro-inspireret stil med en rund og kurvet karrosseri. Bilens design er baseret på den klassiske VW Type 2 minibus fra 1960’erne, som er kendt for sit ikoniske udseende og alsidighed. ID.BUZZ vil have moderne opdateringer, såsom LED-lys og digitale instrumenter, men bibeholder stadig en vis nostalgi i sit design.

Volkswagen har også bekræftet, at ID.BUZZ vil have firehjulstræk som standard, hvilket gør den mere egnet til kørsel i forskellige terræner og vejrforhold. Bilens præstationer vil variere afhængigt af den valgte konfiguration, men forventes at have en topfart på omkring 160 km/t.

Volkswagen har også bekræftet, at ID.BUZZ vil være i stand til at kommunikere med andre biler og trafikinfrastruktur via et system kaldet “Car2X”, som vil hjælpe med at forbedre trafiksikkerheden og reducere trafikpropper.

I alt ser VW ID.BUZZ ud til at blive en spændende og alsidig tilføjelse til markedet for elektriske køretøjer, som tilbyder både moderne teknologi og en nostalgisk stil, der appellerer til en bred vifte af kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler

Hjælp