De 10 flotteste og “måske” bedste badehoteller i Danmark

Der er ikke noget som en skøn badeferie på et lækkert badehotel for at slappe af og nyde tilværelsen.

Heldigvis er Danmark fyldt med fantastiske badehoteller, hvor du kan forkæle dig selv med en god bog, en svømmetur i havet og lækker mad.

Her er vores liste over de 10 flotteste og måske bedste badehoteller i Danmark, som du skal besøge mindst én gang i livet.

 1. Ruths Hotel
  Skagen Beliggende i Skagen, Ruths Hotel er et smukt badehotel med en lang historie. Hotellet blev grundlagt i 1904 og er blevet restaureret til at bevare sin oprindelige charme. Værelserne på hotellet er elegante og rummelige, og du vil føle dig som en konge eller dronning under dit ophold. Hotellets spa er også en god måde at slappe af efter en dag på stranden.
 2. Kurhotel Skodsborg
  Skodsborg Kurhotel Skodsborg ligger lige nord for København, og er en smuk bygning med udsigt over Øresund. Hotellet har en stor spa med flere forskellige saunaer og bade, og det er en skøn måde at slappe af efter en dag på stranden. Værelserne er lyse og moderne, og nogle har balkon med havudsigt.
 3. Hotel Viking
  Sæby Hotel Viking ligger i det idylliske Sæby, og er et smukt badehotel, der er kendt for sin gode mad og drikke. Hotellets restaurant, Strandgaarden, serverer retter, der er baseret på lokale ingredienser og skaldyr fra området. Værelserne på hotellet er elegante og lyse, og der er mange aktiviteter i nærheden, såsom vandreture og cykling.
 4. Kokkedal Castle
  Hørsholm Kokkedal Castle ligger i Hørsholm nord for København og er et badehotel med en imponerende historie og arkitektur. Bygningen stammer tilbage til 1700-tallet og har tidligere været et kloster og et herregård. Værelserne på hotellet er indrettede i en luksuriøs stil, og der er en stor spa med en indendørs swimmingpool og flere forskellige saunaer.
 5. Henne Kirkeby Kro
  Henne Henne Kirkeby Kro ligger i den smukke by Henne, og er et badehotel med en hyggelig og rustik atmosfære. Hotellet er kendt for sin gourmetrestaurant, der serverer lækre retter med lokale ingredienser. Værelserne på hotellet er elegante og hyggelige, og der er mange muligheder for at udforske området, såsom vandreture og cykling.
 6. Bandholm Hotel
  Bandholm Bandholm Hotel ligger på Lolland og er et smukt badehotel med udsigt over Østersøen. Hotellets værelser er indrettede i en romantisk stil, og der er en stor spa med en indendørs swimmingpool og flere forskellige saunaer og badekar. Hotellet har også en restaurant, der serverer lækre retter baseret på lokale ingredienser, og der er mange aktiviteter i nærheden, såsom cykling og sejlads.
 7. Comwell Kellers Park
  Børkop Comwell Kellers Park er et badehotel beliggende i Børkop, tæt på Vejle Fjord. Hotellet har en stor spa med både indendørs og udendørs swimmingpool, flere forskellige saunaer og badekar. Værelserne på hotellet er moderne og stilfulde, og der er flere forskellige restauranter og barer på stedet.

  💙
  Vil du have den ultimative opbevaringsløsning til din bil, så tøv ikke med at tjekke vores sortiment af biltasker.
  Vi garanterer, at du vil finde den perfekte biltaske til din næste roadtrip. Slå din bilmodel op, øverst på siden.

 8. Strandhotellet Blokhus
  Blokhus Strandhotellet Blokhus er et badehotel beliggende i det populære ferieområde Blokhus. Hotellet har en fantastisk beliggenhed tæt på stranden, og værelserne har en smuk udsigt over havet. Hotellet har også en stor spa med flere forskellige saunaer og badekar, og der er mange aktiviteter i nærheden, såsom vandre- og cykelture.
 9. Svinkløv Badehotel
  Slettestrand Svinkløv Badehotel er et smukt badehotel beliggende ved Vesterhavet. Hotellet er kendt for sin charmerende og rustikke stil, og værelserne er indrettede i en hyggelig atmosfære. Hotellets restaurant serverer lækre retter med lokale råvarer, og der er også en stor spa med en indendørs swimmingpool, saunaer og dampbade.
 10. Comwell Borupgaard
  Snekkersten Comwell Borupgaard er et badehotel beliggende i Snekkersten, tæt på Helsingør. Hotellet har en stor spa med en indendørs swimmingpool, saunaer og badekar. Værelserne på hotellet er elegante og moderne, og der er flere forskellige restauranter og barer på stedet. Hotellet er også en god base for at udforske den smukke kyststrækning i området.

Der er ingen tvivl om, at Danmark er fyldt med fantastiske badehoteller, hvor du kan slappe af og nyde tilværelsen.

Uanset om du er på udkig efter en romantisk weekend for to eller en familieferie ved stranden, er der et badehotel på denne liste, der vil imødekomme dine ønsker og behov.

Så book dit ophold nu, og lad dig fortrylle af de smukke badehoteller i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler

Hjælp