De 10 smukkeste køreture i Tyskland

Tyskland er kendt for sine imponerende landskaber og betagende naturscenerier, og hvad er en bedre måde at opleve dem på end med en smuk køretur?

Fra de majestætiske alper til de maleriske landsbyer og historiske slotte, er der utallige ruter at udforske.

Vi har samlet en liste over de 10 smukkeste køreture i Tyskland, der vil tage dig gennem nogle af landets mest spektakulære landskaber og charmerende byer.

  1. Schwarzwaldhochstraße

Schwarzwaldhochstraße, også kendt som den sorte skovs højslette, er en af de mest spektakulære køreture i Tyskland. Den 60 kilometer lange rute løber gennem Schwarzwald og byder på betagende udsigt over bjerge, søer og skove. Undervejs kan du stoppe og udforske charmerende landsbyer som Freudenstadt og Baden-Baden, eller tage en tur på en af de mange vandrestier for at komme endnu tættere på naturen.

  1. Deutsche Alpenstraße

Denne køretur strækker sig over 450 kilometer og tager dig gennem de smukkeste dele af de tyske alper. Uanset om du tager turen om sommeren eller vinteren, vil du blive imponeret over de majestætiske bjerge, frodige dale og idylliske byer langs ruten. Stop undervejs for at udforske charmerende byer som Berchtesgaden, Garmisch-Partenkirchen og Oberstdorf.

  1. Romantische Straße

Denne rute er kendt som “Den romantiske vej” og tager dig gennem en række charmerende byer og landsbyer i det sydlige Tyskland. Ruten er ca. 400 kilometer lang og er kendt for sit eventyrlige og romantiske landskab. Besøg slotte og paladser langs vejen, udforsk de maleriske byer som Rothenburg ob der Tauber og Augsburg og nyd de smukke udsigter over de bølgende bakker og grønne enge.

 

💙
Vil du have den ultimative opbevaringsløsning til din bil, så tøv ikke med at tjekke vores sortiment af biltasker.
Vi garanterer, at du vil finde den perfekte biltaske til din næste roadtrip. Slå din bilmodel op, øverst på siden.

 

  1. Rheinstraße

Denne vej følger Rhinen og byder på enestående udsigt over slotte, vinmarker og pittoreske landsbyer langs floden. Start i byen Bingen og følg floden sydpå gennem byer som Rüdesheim og Bacharach, hvor du kan udforske de gamle bymure, smage på lokale vine og sejle på floden.

  1. Burgenstraße

Denne rute er kendt som “Slottets vej” og tager dig gennem nogle af Tysklands mest imponerende og historiske slotte og ruiner. Ruten strækker sig fra Mannheim til Prag og er ca. 1200 kilometer lang. Besøg slotte som Heidelberg og Neuschwanstein, og oplev historien og kulturen i området.

  1. Bergstraße

Denne vej kører langs bjergsiden mellem Darmstadt og Heidelberg og byder på enestående udsigt over Rhine-dalen og Odenwald-bjergene. Ruten går gennem charmerende byer som Heppenheim og Weinheim, hvor du kan udforske historiske bygninger og smage på lokale vine. Stop også ved udsigtspunkter som Melibokus for at nyde en fantastisk panoramaudsigt over landskabet.

  1. Ostfriesische Küstenstraße

Denne køretur tager dig langs kysten af den smukke Østfrisiske ø-gruppe i det nordlige Tyskland. Ruten følger kysten og byder på enestående udsigt over havet og de maleriske øer. Du kan stoppe og udforske charmerende kystbyer som Wilhelmshaven og Bremerhaven og tage på en bådtur for at udforske de omkringliggende farvande.

  1. Deutsche Weinstraße

Denne rute strækker sig over 85 kilometer gennem Pfalz-området i det sydvestlige Tyskland og byder på smukke udsigter over vinmarker og pittoreske landsbyer. Besøg vingårde og smag på de lokale vine, udforsk charmerende byer som Neustadt an der Weinstraße og Bad Dürkheim og tag en vandretur i de omkringliggende bjerge.

  1. Spreewald

Spreewald er et smukt naturområde i det østlige Tyskland, der er kendt for sine kanaler og sumpområder. Kør langs de snoede veje og beundre de smukke omgivelser, eller tag en bådtur gennem kanalerne for at udforske området endnu mere. Stop også ved de charmerende landsbyer langs ruten, hvor du kan opleve den lokale kultur og smage på traditionelle retter.

  1. Romantische Franken

Denne køretur tager dig gennem de smukke omgivelser i Franken-regionen i det nordlige Bayern. Ruten byder på betagende udsigt over bakker og floder, og du kan stoppe ved charmerende byer som Würzburg og Bamberg for at udforske de historiske bygninger og opleve den lokale kultur. Besøg også de imponerende slotte langs ruten, herunder Schloss Weißenstein og Schloss Seehof.

Fra de majestætiske alper til de idylliske kystbyer og historiske slotte, har Tyskland utallige smukke køreture at tilbyde.

Uanset om du foretrækker bjerge, søer, vinmarker eller kystlandskaber, vil du blive imponeret over de betagende udsigter og charmerende byer, du vil opleve på disse ruter.

Så sæt dig bag rattet og tag på eventyr gennem nogle af Tysklands smukkeste landskaber.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler

Hjælp